Elektros prekių akcijos

0

Kuo ypatingos šiuolaikinės elektrinės orkaitės?

Naujų modelių elektrinės orkaitės yra aprūpintos mikroprocesoriumi, valdančiu įrenginio darbą, ir įvairiomis funkcijomis, gerinančiomis maisto gaminimo procesą ir paverčiančiu jį tikru malonumu. Pažangios technologijos elektrinės orkaitės turi platų funkcijų spektrą, tuo pačiu užtikrina paprasčiausią aptarnavimą. Specialus sensorius tiksliai stebi ir reguliuoja temperatūrą elektrinės orkaitės viduje, radikaliai sumažindamas jos svyravimą. Tai leidžia sutaupyti energiją net 10%, pasiekti norimą temperatūrą 30-40% greičiau nei tradiciniuose modeliuose ir išlaikyti ją atitinkamame lygyje. Todėl kiekvienas gali idealiai laikytis gaminamo patiekalo recepto ir kaskart pasiekti puikų rezultatą.

Gerumas elektrinės orkaitės sietinas su lengvu valymu bei saugumu gaminant maistą. Rekomenduotina, kad orkaitė turėtų valymą palengvinančias katalitinės sieneles. Speciali jų danga neleidžia prilipti riebalams, kurie sudega, nepalikdami jokių pėdsakų. Atkreipkite dėmesį, ar elektrinė orkaitė turi “šaltas duris” veikimo metu. Tai papildoma saugumo priemonė. Ieškokite elektrinės orkaitės su automatišku temperatūros programavimu. Parinkus programą, elektrinė orkaitė automatiškai parenka optimalią temperatūrą, kurią galite koreguoti pagal savo poreikius. Privalu, kad elektrinė orkaitė taip pat būtų automatiškai išjungiama – maksimaliam saugumui užtikrinti. Naujosios elektrinės orkaitės turi funkciją, saugančią, kad vaikai atsitiktinai neįjungtų įrenginio.

Specialus ventiliatorius, įtaisytas galinėje elektrinės orkaitės įrenginio sienelėje, užtikrina karšto oro pritekėjimą į elektrinės orkaitės kamerą iš keturių skirtingų taškų, todėl patiekalai kepa greitai ir tolygiai. Ši sistema taip pat leidžia gaminti skirtingus patiekalus vienu metu, nesukeldama skonių ir kvapų maišymosi. Daugiafunkcėse elektrinėse orkaitėse maistą galima gaminti 8–12 kepimo (kaitinimo) režimų. Dėl galinėje jų sienelėje įrengto ventiliatoriaus oras cirkuliuoja elektrinėje orkaitėje. Elektrinėje orkaitėje maistas greičiau ir geriau iškepa. Ventiliatorius elektrinėje orkaitėje šilumą paskirsto tolygiai, todėl kepiniai niekada neperkepa ir nepridega. Kepant mėsą, ventiliatorius neleidžia riebalams nusėsti ant orkaitės sienelių – riebalai suteka į padėklą.

Šiuolaikinės elektrinės orkaitės taupiai naudoja elektros energiją. Jose įrengtas termostatas,  reguliuojantis kaitinimo elementų veikimą. Šiluma dėl specialios izoliacijos šildo tik kepamus produktus, o ne elektrinės orkaitės dureles ir išorines sieneles. Kad būtų patogu išimti kepamąsias skardas, elektrinėse orkaitėse įrengti teleskopiniai bėgeliai.Termozondas  specialus šilumos daviklis, įsmeigiamas į gaminį. Pasiekus nustatytą gaminio temperatūrą, elektrinė orkaitė automatiškai išjungiama ir įsijungia garso signalas. Termozondo dėka visi gaminiai gerai iškepa.
Katalitinės sienelės – speciali sienelių danga, lengvinanti elektrinės orkaitės priežiūrą. Specialus dangos paviršius neleidžia kauptis riebalams. Katalitines sieneles paprastai patariama po metų pakeisti naujomis (priklauso nuo elektrinės orkaitės naudojimo), nes jų paviršius dėl besikaupiančių riebalų ilgainiui praranda savo savybes. Pirolizė – savaiminio valymosi sistema, dažniausiai diegiama tik į montuojamuosius  aukščiausios kokybės elektrines orkaites. Pirolizei reikalingas apie 500°C karštis. Šis valymosi būdas labai veiksmingas, nes jo metu visiškai sudega elektrinėje orkaitėje esančios apnašos. Žinoma, sunaudojama daug elektros energijos, be to, paskui reikia išvėdinti virtuvę. Sukamasis iešmas naudojamas mėsai kepti.

 

helis • September 17, 2015


Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>